Seni ilgilendirmez benn buraya yazmakdan zevk alıyorum.
Tam olarak bahsettiğim olay. Belli bir tarikata hizmet ettiğin yada sahte müslümanlıktan nemalandığın açık. Ama burası yedirtmez sana.
Madem ilgisiz ve hassas konuların açılmasına bu kadar tepkilisiniz aşağıdaki konuya neden yanıt yazmadınız?
https://www.r10.net/sorum-var/228071...an-var-mi.html
Bu konu, buradakinden daha hassas değil mi? Git eczaneden bilgi al niye demediniz? Google 'a yazmana bile gerek yok, her taraf eczane değil mi.
Ferdi örnek üzerinden gitmek istemezdim ama, madem konuyu açan arkadaşımızın "sahte müslüman" olduğunu düşünüyorsunuz, diğer konuyu açan arkadaşın ne olduğunu düşünüyorsunuz gerçekten merak ettim.
Dini şeylerin konuşulmasına tahammülsüzlüğünüz, önyargılarınız endişe verici.
Ben o konuya git eczaneden al desem sen burda din konusu var ona yazdın mı diyecek miydin? Hadi bakalım müslün doğru cevabını ver.
Elsa ile kredi konularında yazının günah olup olmadığı konularını kıyaslıyorsun demek. Öncelikle bu forum yaş ortalaması olarak Elsa'yı az çok bilir ve konuda gördüğün üzere gayet tatminkar cevaplar var. Günlük hayatta herkesi ilgilendiren bir konu. Ve eczaneye sormakta çekinilecek bir konu.
Ama diyaneti arayıp kredi hakkında yazı yazmam günah mı demekte hiçbir çekinge yok. Gayet rahat bir şekilde arayıp öğrenebilir. Kaldı ki akıl da yürütebilir. Kredi nedir? Faizli tahsilat. Şimdi sen krediyi övecek şekilde yazarsan günah yerecek şekilde yazarsan günah olmayacağını anlaman için sadece 80 IQ yeterlidir.
Ama buraya gelip bunları şova çevirmek başka bir niyettir. Unutulmamalı ki bu forumda müslüman olduğu kadar diğer dine mensuplar ve sadece benim tanıdığım bir çok ateist ve deist bulunmakta. Bunların her gün şov konularını görmeniz hoşunuza gider miydi?