Sen ne hakla benim yerime bu saçma yorumu yapıyorsun tam olarak anlamış değilim. İster ateist olur istersem de herhangi bir dine inancım olabilir. Bu seni kesinlikle ilgilendirmez.
Linç yersem de yiyim konuşmam gerekiyor.
Müslüman düşmanı değilim ama İslam dininde yalan haramsa ya da neyse pek bilgim yok neden sürekli yalan söyleyen insanlardan oluşuyor (Bunun bir çok örneği mevcuttur.). Ülke o kadar vahim haldeyken neden böyle şeylerle ön plana çıkmayı seviyor. Ülkede o kadar olaya karışan insan ATEİST mi? Müslüman mı? (Hırsızlık, Gasp, Fırsatçılık, Cinsel Suçlar, Cinayerler vb.) Bunun gibi binlerce olayı sana sıralarım. Müslümanlar olarak sizler sizden olmayan insanları dışlayarak konuları saptırarak birbirinize vaaz veriyor (Burda da anlatmak istediğim şey; Televizyona çıkan 10 tane hoca ayrı bir şey diyor. Hangisini izliyorsanız onun gibi davranıyorsunuz.). İnsanları yargılamadan bir şekilde öncelikle kendinize bakmanızı öneririm(Buradaki lafım yukarıda beni yargılayan arkadaşa ve diğer bu düşüncede olan insanlara). Bu yorumdan sonra belki bir çok kişi linç etmeye kalkışacaktır ama sesimi çıkarmayacağım (Linç yiyiceğim ve yorum yapmayacağım için her şeyi parantez içerisinde detaylıca anlattım.). R10 forumunda olmak beni mutlu ediyor. Bundan sonra hiçbir şey dememeyi tercih edeceğim istediğiniz kadar boş linç atabilirsiniz.
Teşekkürler.
Aynı durumu ben senin için de diyebilirdim. Susan binlerce insan var tek olarak forumda değil bu olay. Her yerde muhattap olsa da karşı tarafta dinlemeyecek bir kesim var. Bu kesimde siz gibi insanlardan oluşuyor
İstersen git musluk contasına tap, benim inançlarıma saygılı olmak zorundasın. Hırsız mırsız müslüman ne alaka gerçek bir müslüman başkasının hakkına göz dikmez. Senin gibi kendini bilmez cahil bir güruh var her dini konuya saldıran. Terket burayı sana uymuyorsa illa bir sataşayım derdindesin.
Bak güzel kardeşim laflarına dikkat et! Enerjiye mi inanıyorsun git elektrik trafosuna sarıl naparsan yap bizden uzak dur, ağzımı bozmayım!!!