Bunun kesin bir çözümü yok.Ya görsel ya cloacker , ya çerezlerden illa ki bir yerden yakalanıyorsunuz.Bu yüzden düşüyor.Örneğin 10gün üst üste sıfır görsellerle reklam çıktım 1kere düşme olmadı.Ama sonra yine aynı taktik gitmedi sıfır görsellerle bile düşme yaşandı.

Burada ücretli satıyorum diyen bir çok kişiden destek aldım ücretli sattığı taktiklerde de destek oldular inanın hepsinde düştü.
Yani bunun çözümünü buldum diyenlere para vermenizi tavsiye etmem.
Kısa ve öz şunu söyleyeyim.
Kimseye para vermeyin böyle şeyler için.Deneme yanılma yoluyla zaten çözersiniz.Güzel bir cloacker , temiz yeni yapılmış bir görsel.Temiz bir kartla bu işi çözersiniz.
Örnek Veriyorum mesaj reklamı açın eski görsel koyun eğer düşüyorsa görsel demek ki faebook ta kirlenmiş demektir.Çünkü mesaj reklamında da düşme oluyor.Bunu kesin olarak biliyoruz.

Bir ihtimal bunlar.

2.İhtimal

Facebook her zaman mastercarda visaya göre bir tık önde güvenir.Mastercard deneyin.Bu arada pep card vs duyuyorum bunlardan kaynaklanabilir.

3.İhtimal

Hesap güvenliğine bakabilir.

örnek facebooka yeni kayıt olmuşsunuz.Sadece mobil onay var.
Profil fotoğrafı yok , biyografi yok hiçbir şey yok.Facebook bunu bot algılayıp yine faturayı düşürebilir reklam aktif olduktan sonra.Profil foto , biyografi koyun mesela.Hep deneyin.

Bunları deneyip en son yaptığınızda faturanızın düşmediğinizi göreceksiniz.

Biraz uzun oldu başınızı ağrıttım kusura bakmayın.Hayırlı geceler r10 Ailesi.