Sosyal medya kullanımını arttırmayı ve buradan da ziyaretçi kazanmayı bende hedefliyorum.
Kıbrısta yaşıyorum ve burada sözlük olarak değil daha farklı bir alanda proje üretmeyi düşünüyorum. Bahsettiğim proje hem ada insanının kullanımına uygun hem de rekabet bulunmayan bir ortam olacağı için tutma ihtimalinin de yüksek olacağını düşünüyorum. Bir diğer yandan, yatırım amaçlı almış olduğum bu sözlüğü de iyi bir konuma getirmek ve buradan getiri elde etmek istiyorum.
Mesajlar için ödenmekte olan ücreti kaldırmam durumunda hiçbir üyenin daha fazla yazmaaycağını düşünüyorum çünkü birçok kişi para kazanmak için üye oluyor. Sırf üye masrafları yüzünden de reklam masraflarını kısmak durumunda kaldım ve bir süre daha da böyle olacak gibi görünüyor. Bahsettiğiniz entryler hangileridir acaba?
Linkini paylaştığınız üyenin tek amacı siteye zarar vermektir, IP ban atmış olmama rağmen farklı IP adresi kullanarak siteye erişiyor. İlgili üyeliği banlandı, sıradaki üyeliği banlamak için bekliyorum.
fdd72 adlı yazarın açmış olduğu başlıklar formata uygun değil, haber sitesi başlıkları tarzında olmuş.