Yabancı içerikler paylaştığım sitemin e-posta kutusuna bu mesaj gelmiş. Sizce gerçek olabilir mi? (normalde ispanyolca yazılmış)

Rabbimiz İsa Mesih adına Calvary'ye selamlar. Ben Kuveyt'ten Bayan Rita Williams. Geçen yıl ölmeden dokuz yıl önce Fildişi Sahili'ndeki Kuveyt Büyükelçiliği'nde çalışan Bay Sallam Williams ile evliydim. On bir yıl evliydik. Kocam sadece dört gün süren kısa bir hastalıktan sonra öldü. Ölümünden önce, ikimiz de yeniden Hıristiyan doğduk.

Sevgili, bu mektubu aldığın için şaşırdığını biliyorum, ama yaşayan Tanrı'nın Oğlu olarak, yollarımızın onun olmadığını bilmelisin. İncil'im bana birçok yönden çalıştığını ve her şeyin Mesih İsa'ya inananlar için iyi çalıştığını söylüyor. İtaat ve aşk için seni seçiyorum aslında, aynı zamanda Tanrı'nın Kutsal Ruh tarafından rehberlik edilir
Rahmetli kocamın Tanrı'nın yüceliği için desteklediğim isteğini yerine getirdim. Bu iyiliğin, merhum kocamın arzusunu ve kararını yerine getirmekte olduğunu anlamanızı istiyorum. bunu gerçekleştirmeye ikna oldum.

Sevgili kocamın ölümünden bu yana, İncil'in karşı olduğu evlilik evimin dışında yeniden evlenmemeye veya bir çocuğa sahip olmamaya karar verdim. Rahmetli kocam hayattayken, 3.5 milyon dolar (3.500.000 dolar) yatırdı. 00) burada Abidjan, Fildişi Sahili bir bankada. Şu anda, bu para hala bankada.

Son zamanlarda, doktorum bana kanser sorunum nedeniyle dokuz ay sürmeyeceğini söyledi. Beni en çok rahatsız eden inme hastalığım. Durumumu bildikten sonra, bu Fonu bir hayır kurumuna, kiliseye, Hıristiyan örgütüne ya da bu parayı burada talimat verdiğim şekilde kullanacak gerçek bir mümine bağışlamaya karar verdim.

Bu fonun kullanılmasını istiyorum.
yetimhaneler, okullar, kiliseler, dullar ve yoksul insanlar için Tanrı'nın sözünü yaymak ve Tanrı'nın evinin tutulduğundan emin olmak için. İncil bize " Mübarek giveth el olduğunu anlamak yaptı ."Bu kararı verdim çünkü bu parayı miras alan bir oğlum yok ve kocamın akrabaları kafir ve kafirlerin kocamın çabalarını kullanmasını istemiyorum.

Bu paranın kutsal olmayan bir şekilde kullanıldığı bir durum istemiyorum. Bu yüzden bu kararı veriyorum. Ölümden korkmuyorum, bu yüzden nereye gittiğimi biliyorum. Tanrı'nın kucağında olacağımı biliyorum. Exodus 14 vs 14 diyor, " Rab benim davamda mücadele edecek ve benim barış tutacak . "Sağlık durumum ve etrafımdaki rahmetli kocamın akrabalarının varlığı nedeniyle bu konuda herhangi bir telefon iletişimine ihtiyacım yok, her zaman kocamın beni terk ettiği bu parayı talep etmeye çalışıyorum. Bilmiyorum
Bu gelişmeyi bilmeni istiyorum. Tanrı ile her şey mümkündür.

Periyodik olarak diyaliz için kontrol edildiğim için sağlığım bana izin vermediğinden bunu kendi başınıza halletmenizi isteyeceğim. Bu mektubu bana yardım eden bir kız kardeşin yardımıyla bile yazıyorum. Bana tam adınızı ve adresinizi göndermenizi istiyorum, böylece sizi bu fona en yakın akrabanız olarak resmen ve yasal olarak onaylayacak bir yemin beyanında bulunabilirsiniz, bu yüzden ölsem bile, bankadaki bu fona olan talebiniz hiç şüphe duymayacaktır. Beyanname hazır olduktan hemen sonra size bu fonun yeminli ve mevduat sertifikasını göndereceğim.

Cevabınızı alır almaz, size sevgili kocamın bu parayı yatırdığı Abidjan, Fildişi Sahili'ndeki bankanın bağlantısını vereceğim. Ayrıca size yasal ve resmi olarak onaylayacak bir yemin beyanı vereceğim.
akrabalar ve fonun yeni yararlanıcısı, geç kocamın bankada ödediği bu fonun mevduat belgesi ile birlikte. Her zaman benim için dua etmeni istiyorum çünkü Tanrı benim çobanımdır.

Benim mutluluğum, değerli bir Hıristiyan hayatını yaşamam. Rab'be hizmet etmek isteyen, ona ruh ve gerçek olarak hizmet etmelidir.

Yeminli ifade alayı için bana aşağıdaki makaleleri göndermenizi istiyorum:

(1) tam adınız ............................................ ......

(2) adresiniz ............................................. .......

(3) uyruğu ............................................. ....

(4) Yaşınız / Cinsiyetiniz ........................................... ..........

(5) mesl .ekleri ............................................

(6) medeni durumunuz ......................................

(7) Doğrudan telefon numaranız ..................

(8) fotoğrafınız .......................................

Ben
Bu bilgiye ihtiyacım var. çok acil. Cevabınızdaki herhangi bir gecikme, aynı amaç için başka birini aramam için bana yer verecektir.

Acil yanıtınızı almak için sabırsızlanıyorum.
Rab kutsanmış kalır.
Mesih yours'te senin
Bayan rit williamsa williams
Gerçek olsa güzel olurdu en azından :d