mevsimpazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ciddiye alınmıcak birşey olsa bu kadar çelişkili yorumlar gelmez fakat görüş olarak sizle aynı kafadayım sonuçda bilgi veriyorum yapın demiyorum. Biranın içinde %7 alkol var demek bence yanlış birşey değil. Reklamlarıda google kendi atıyor bu reklamlar başka makeledede çıkabilir. Yinede içimde bi soru işareti var
Yok yanlış anlama hocam ben direk şimdi kategoriye baktım Maxi geyik sandım ilk başta 😂😂 ama sen şu günahtır kesin günah yapma sakın aman yanariz diyenlere asla aldırış etme onlar yobazlık ve bidon kafalilikta seviye atlamış dini yorumlayan kazma kafalilardir. Zaten gösteriş için yazdığı hiç açıp okumadığı belli onların. Sen bilgi veriyorsun teşvik etmiyorsun ki. Her yerde Kuran'da bilgiyi paylaşın bilgi verin diyor. İnsanlar bunu yapar yapmaz, kredi çeker çekmez kendi bilecekleri iş sen sadece bilgini verirsin. Geçsinler bu boş işleri boş yapıyorlar utanmadan yorum yapıyorlar işlerine geldikleri gibi. Burada niyet önemli ayrıca ekmek parası kazanıyorsun Google in verdiği reklamlara sen nasıl müdahale edeceksin? ****** şeyler aratanlara ****** reklam çıkıyor e onunda mi günahı sana 😂😂