Carillos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba, umarım iyisinizdir
Biliyorsunuz ki tüm Dünya’nın gündemine oturan salgın sebebiyle vaktimizi evde geçiriyoruz, madem ucu açık bir tarihe kadar böyle sürecek bende boş durmak istemedim, son bir kaç gündür yürüttüğüm işlerden ve diğer meşgalelerimden arta kalan zamanlarda Python öğrenmeye çalışıyorum.
Açıkçası baya kararlıyım ve disiplinli bir şekilde ilerliyorum fakat hızımı arttırmanın mümkün olduğunu düşünüyorum, Python’ı daha hızlı bir şekilde öğrenip bir an önce kompleks yazılımlar geliştirmek istiyorum, yazılımcı/yazılımla uğraşan arkadaşlardan değerli tavsiyelerini bekliyorum👇🏼
Sağlıklı günler.

#EvdeKal
Pythonu bilmiyorum fakat acele etme. Hemen öğrenip kompleks yazılım yazamicaksın çünkü şevkin kırılacak. o yüzden emin adımlarla yavaş yavaş ilerle. acele edersen şevkin kırılabilir.
Ufak projelerle başlayıp yavaş yavaş yükselt. birden yüksek bir projeye girersen işin içinden çıkamayabilirsin.