EnesCanturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Ritalin; Güzel bilgiler elde ediyorum. Bazı gruplardan ama diğer link.tl paylaşım gibi gruplardan çıktım.

@Ritalin; Güzel bilgiler elde ediyorum. Bazı gruplardan ama diğer link.tl paylaşım gibi gruplardan çıktım.
Facebooktan güzel bilgi falan edinilmez. Facebook bir bilgi kaynağı değil bilgi çöplüğüdür. Bu tarz sitelerin amacı arkadaşlarınız nereye gitmiş, ne yapmış onları takip etmektir bilgi edinmek falan değil. Bilgi edinmek istiyorsan udemy izleyebilirsin. Bana böyle videolar bana hiç denk gelmiyor çünkü abuk sabuk video resim paylaşan, ya da abartılı siyasi mesajlar veren hiç bir gruba üye olmam, hiç bir insanı arkadaş listemde tutmam. Hassas içerik yazan hiç bir videoyu hiç bir yerde açıp izlemem. Ben 20 sene önce hizbullah terör örgütünün hücre evlerinde kazılara girdim, toprağa diri diri gömülmüş insan cesetlerinin çıkarılışlarını izledim. 20 senedir zombi filmi izleyemem o gün hissettiğim leş kokusunu hatırları posterlerini bile gördüğümde, korku filmlerine dönüp bakmam. Ama tüm ömrünü korku filmi izleyerek geçiren adamlar bugün virüs yüzünden panik halinedeler. Bu tarz içeriklere karşı merak duymak doğru değildir. Ve sosyal medyayı kullanmanın amacı arkadaşlarınla sosyalleşmektir ötesi değil.