düz adam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir hafta önce tatile gideceğim diye konu açıp şimdi kira ödeyemiyorum diye konu açmak.
öylemiymiş bende bakayım konuya o halde. öyleyse ben error beylerr.

dogusocial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Merhaba,

22 yaşındayım 6 yıldır Sosyal Medya işleriyle uğraşıyorum, bu işler sayesin de arabamı aldım, hayatımı kazandım ve öğrenim hayatıma devam ediyorum.

Covid-19 vakası yüzünden maalesef ki bizim işlerde durdu hatta bitti gibi bir şey, Facebook ve Twitter dan herhangi özel bir destek alamıyorum Facebook da ki kişisel temsilcim İtalya'da ve kendiside Covid-19 vakasına yakalanmış(mail görüşmelerimizde belirtti) bir süre destek sağlayamayacağını belirtti şuan bitik durumdayım. Öğrenimimi devam ettirdiğim için aylık yüklü miktar giderim oluyor(kira, faturalar, kişisel giderler vs)

Bugün ev sahibimle sağladığım telefon görüşmesin de kendisine "İşlerim bu aralar problem ve ailemde herhangi bir maddi yardım yapamıyor. Ne yapalım abi?" diye sorduğum da kendisi bana "Bu beni ilgilendirmez bir yerlerden bulup buluşturman gerekiyor" dedi ve şok oldum. 3 yıldır evinde kalıyorum 1 kez dahi kirayı 1 saat dahi olsa geciktirmedim ama bu tavrı beni üzdü.

Sizce ne yapmalıyım? İleriki günlerde durumlar ne olur fikri olan yorum yapabilirse sevinirim

Sağlıcakla kalın.

çelişkili bir durum