ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kim size zevki için para harcadığımızı söyledi ? Siz kenara para atabilmiş iseniz helali hoş olsun kat ve kat daha fazlasını da atmayı nasip etsin Allah size lakin siz bunu yapabildiniz diye herkesin yapabileceğini beklemeyin. Bencillik yapmayın. Babamdan örnek vereyim 3 çocuk 1 anne 1 kendi 5 boğaz baktı yıllarca. Aldığı maaş asgari ücret. Yeri geldi boğazından kesti çocuğuna ayakkabı almak için, yeri geldi kendine elbise almadı çocuğuna almak için. Soruyorum size benim babamın hatası neydi ki bu zor günlerde kenara atacak parayı biriktiremedi ? Benim 6 gün sonra dükkan kiram geliyor dükkanda iş yok. Bırak işi çevremde açık dükkan kalmadı. İnsan geçmiyor kapının önünden. Hadi diyelim bu ay ödedim giderlerimi önümüzdeki ay ne yapacağım. Bu virüsün ne zaman biteceği belli değil, bitse bile ekonomi bir anda eski haline döneceği yok ki eski halini de hepimiz biliyoruz ? Bu anlattıklarım orta halli birinin yazdıkları benden çok çok çok daha kötü durumda insanlar var. Senin şu yorumunu okuyup sana kitap yazabilecek bir sürü insan bulurum. Bazı şeyleri değerlendirirken sadece kendi pencerenizden değerlendirmeyin. Çıkarın gözlüğünüzü sağa sola bakın öyle yorum yapın.
Hocam ben evli olmayan tek kişilik aileden bahsediyorum. İşin içine aile giriyosa dediğiniz gibi çok zor.
Ama konu sahibi tek başına yaşıyor anlaşılan.