turkeylegend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar bir konu için fikrinizi almak istiyorum.
15 Aralık 2019 gününde forumdan bir arkadaşla bir proje için anlaştık. Bana 15 gün icerisinde teslim edeceğini söyledi. Suan yaklaşık 3 ay geçti ve işi hala teslim edemedi. 3 aylik sürede bana 20 küsur kere iş tamam yarın sizde artık diye mesaj attı. Ilk konustugumuzda 3 sayfalık bir belge verdim ve istediklerim su su diye soyledim daha sonrada uzerine hic bir ekleme yapmadım.
En son bana persembeye kadar musade et dedi ve bende pazartesiye kadar vaktin olsun dedim ama herşey en küçüğüne kadar bitsin diyorum. Sonuç hüsran..
Öğlene kadar verdiğim ön odemeyi iade etmesini soyledim şimdi bana diyorki fevri hareket ediyorsun. Ama benim Sabrım tükendi öğlene kadar iade olmaz ise ilk defa biri hakkında suç duyurusunda bulunacam.
Sizce benmi yanlış düşünüyorum?
Ben de bu sektördeyim müşterime azami olarak 20 iş günü çekip kapora alıyorum yetişmezse de sorun çıkarsa da ücret iadesi ediyorum. Ama bir yazılım yani sıfırdan hazırlanan bir yazılım hemen bitecek değil biz de sihirbaz değiliz. 1 2 ay süre vermesi gayet normal o kadar süre beklenir olmazsa iade istenir şayet olmaz ise suçlu bu sefer tartışılacak düzeye gelir.