ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://sozluk.r10.net üzerinde r10 ile aynı kullanıcı veritabanını kullanan bir sözlük yaratılabilir, ancak ne kadar gerekli bunu tartışmak lazım. Bu işi hakkıyla yapan birçok sözlük zaten var, r10 vakit geçirilmek için oluşturulmuş bir site değil temel amacı ticaret yapmayı kolaylaştırmak ve sözlük ticarete yönelik bir yenilik olmayacak.

Yapılırsa lider sözlüklerden birisi olur mu? Bence olabilir, o potansiyel var.

R10.Net domaininin otoritesi sayesinde oluşturulacak subdomainde birçok aramada üst sıralamaları alacağını ve sektör dışıda birçok kişiyi çekeceğini düşünüyorum. Dolayısı ile ticari olarak coskun beye katkısı mutlaka olur ancak foruma katkısı olmaz.
maxigeyikdeki konular sozluke tasinabilir. Maxigeyikde acilan konular, ana sayfada gozukunce "mizah yerimi bura" tarzinda yorumlar geliyor. Yada maxigeyik ana sayfaya kapansin🙃

karakaya26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda etkileşim ve aktiflik azalır diye düşünüyorum. " sozluk tarzinda r10 bir sitesi olsa"mutlaka bu tarz sözlükler vardır. Ufaktır yüksek ihtimal ama gönüllü olarak takılabilirsin.

Ha çok sıkılıyorum dersen oyun forumum var gel takılalım bana da desteğin olmuş olur.
hocam, mizah, kara mizah, boş mizah, icerikli forum olsaydi icerik editörü olarak gönüllü calisirdim 😅