vHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vHost Telekom zarar görmemek amacıyla hizmet sözleşmesine dayanarak hattı sature eden hizmeti iptal etmiş/silmiştir. Hiçbir konu meşrulaştırılmamaktadır. Siz haksız yere silindiğini iddia ediyorsunuz bu sebeple konuya açıklık getirmek adına içeriği paylaştık. Haksız yere değil gerekçe gösterdiğimiz sebep ile iptal etmiş bulunuyoruz. Siz karalamak adına uğraşıyorsunuz. Lütfen forum yönetimini muhattap alınız. Bizde gereğinin yapılmasını rica ettik konunun silinmesini değil. Herkes hakkını savunabilir, arayabilir ticarette müşterinin en doğal hakkıdır.

Kardeşim sen normal muhabbetten anlasaydın eger seninle bu konuyu çözerdik. Ancak sen en başında hata yaptin. Kaldi ki ben kendim dahii datacenter nedir cok iyi bilirim geçmişimde mevcut, sizin yaptığınız kendi menfaatlerinizi one suren bir ticaret ahlaksizligi. Dolayisiyla ne musteriden, ne de ticaretten anlamiyorsunuz. bitane sanal sunucuyu silmek senin icin cok kolay olabilir ama o makinenin icindeki yazilimlar icin yillarin emekleri ve ekipleri calisiyor.

o yuzden markanizin olmayan otoritesini buradan korumaya calismanizda anlamsiz.

Ayrica haksiz yere sunucu silmenizde problem yok, sunucuyu silme operasyonunuz tamamıyla hata. Sorun burada.

Kimseyi tehdit etmiyorum ama sen benim islerimi bir tane keyfi tusa basarak sildigin takdirde benim butun hayatimi tehlikeye sokuyorsun. Bu konuya karsi ciddiyetsiz tutumunla ve olayi kisisellestirmenle ilgilenmiyorum.