Vhost benim sunucumdan trafik cikisi olmasi veya whatsapptan sana kufur etmem senin yaptiklarini meşrulaştırmıyor, Şimdi herkes Aaaa adam küfür etmiş, evet o zaman sunucusu silinmeli demesi gerekiyor değil Mi? Kusura bakmasın kimse benim sunucumda hobi amaçlı web siteleri yoktu, Zararli yazilimlarda yoktu. Benim Ticaret yaptigim ekmek tekneme Kimse müdahale edemez, ettiği takdirde bende sonuna kadar mücadelemi gösteririm
Zarar görmemek amacıyla hizmet sözleşmesine dayanarak hattı sature eden hizmeti iptal etmiş/silmiştir. Hiçbir konu meşrulaştırılmamaktadır. Siz haksız yere silindiğini iddia ediyorsunuz bu sebeple konuya açıklık getirmek adına içeriği paylaştık. Haksız yere değil gerekçe gösterdiğimiz sebep ile iptal etmiş bulunuyoruz. Siz karalamak adına uğraşıyorsunuz. Lütfen forum yönetimini muhattap alınız. Bizde gereğinin yapılmasını rica ettik konunun silinmesini değil. Herkes hakkını savunabilir, arayabilir ticarette müşterinin en doğal hakkıdır.
Fakat saygısızça konuşmak, tehditvari söylemlerde bulunmak, karalamak adına herşeyi yapmak kimsenin haddine olamaz. Övdüğünüz yurt dışı firmaları sebep göstermemeksizin çıkış yaptığınızda hizmetinizi doğrudan çıkış yapmayan hizmetle birlikte silmektedir. Türkiyede ki şirketlerden uzak durmayı söylemek, yurt dışındaki şirketlere yöneltmek ise ayrı bir unsur. Söyleyeceklerim bukadar.