dogusocial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikirlerin için teşekkür ederim. İhtiyaç için araba aldım keyfime araç almadım geceleri ailemden birileri hasta olduğunda veya acil durum olduğunda onları ulaştırmayı düşündüğüm için araç satın aldım. Büyük ihtimalle Ailenin yanın da yaşıyorsun, temizlik, yeme&içme gibi durumları ailen sağlıyor bir gün bir yuva kurarsan veya kendin yaşamaya başlarsan para nasıl biriktirilir, nasıl biriktirilmez çok iyi bir şekilde anlarsın bu arada yaşını bildiğim için Ailenin yanın da yaşadığını belirttim
Asgari ücret ile geçinen sıradan bir vatandaşın alamayacağı birşeye sahipsiniz, Sizin satabileceğiniz bir aracınız var. duruma böyle bakabilirsiniz.
Ülkede tek değilsiniz. Ha ben arabamı satmam, Param da yok kira veremeyeceğim diyebiliyorsanız, Ev sahibinizin de "beni ilgilendirmiyor" deme hakkı var.
Aile planlaması yapmadan tek başına çalışıp 3 Çocuk yapanın da suçu var, 1 Yılını öngöremeden aç karna 1 Çocuk yapanın da suçu var..
Trafik sigortasını bile zar zor ödeyeceğini bile bile krediyle araba alanda da suç var.. Herkes anasının karnından malesef şanslı doğmuyor.
Üzgünüm ama hayatın gerçekleriyle biraz erken karşılaşmışsınız. Umarım daha fazla zarar yaşamadan bu süreci atlatabiliriz (Sabır ve dua ile tabii.......... ) bol şans dilerim.