umutxa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bu amcamız Allah sağlıklı ömür versin yüzde yüz masum adam hastaneye gitmek istiyor napsın Allah aşkına Adam hasta evde kendi kendini izole mi etsin adamın kalbi var vs bin türlü derdi kim bilir üstelik amcamızı ötobüste almamış adam yürümüş bu karı kılıklı böyle kendisinden büyük birisini viral edeceğine gel amcacım ben seni 112 ye söyliyim alsınlar veyahut taksi çağırayım gibi yardımda bulunmuyor. Üstelik sen kimsin adama cezai işlem uyguluyorsun ve tehdit ediyorsun bide af ediyorum bu seferlik diyor senin yetkin merteben ne.. profilini incelediğim kadarıyla bu karaktersizin bi vasfı olmadığıda belli , sağlık ekipleride her yere her dakika çalışamıyorlar yazık adam kendi çaresine bakmaya çalışmış. bu videoda karakter yoksunluğu dışında bişey yok. ben şimdi bu arkadaşı cimere şikayet edeceğim vatandaşı tehdit ettiğinden dolayı.
Edit : CİMER'e şikayette bulundum sizdende hassasiyetinizi bekliyorum hepimizin babası dedesi yanlız yaşayan yaşlı akrabası var yazık günahtır böyle rezil edilmez bir insan herşeyden önce o senin büyüğün..