Kaldiki ayni sunucu ayni trafikle ayni web siteleriyle baska bir yerde calismakta ve bu baska bir yer bana herangi bir ikaz yapmadi veya en onemlisi: Sunucumu silmediler.
Ustelik ayni ozelliklerde bir Vds sunucu aldim.

IgraLAB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes dili yanmadan Türk firmalarından uzak durulması gerektiğini anlamayacak Türkiyenin en iyi sunucu firmasının bile yetersiz olduğu çok konu var.

Contabo, Hetzner vs. varken neden bu Türk firma sevdası, umarım artık Türk firmalarla çalışmayı sonlandırırsınız hocam.
abi cok dogru söylüyorsunuz dikkate alacağım en kisa surede

Şunuda belirtmek istiyorum:
Ben sunucuyu aksi kullanmaya meyiledecek biri degilim, keza olsam dahii bunu gidipte bir Türk firmasinin vds sunucunda yapmam. Turk firmasinin olaya veya musteriye bakis acisi art niyetli.

Sunucu hosting provider isi yapiyorsaniz, müşterilerinizin de musterileri oldugunu biliyorsunuz elbette.
Dolayisiyla bu tok satıcılık nerden geliyor? Amazon gibi yerlere yeni üyelik oluşturdugunuzda adamlar sizi yurt disindan Turk temsilci ile arayip hal hatir sohbet mahiyetinde sizi baglamaya calisiyorlar. Bizimkiler boyle onemli bir konuda telefona çıkmaktan kaçınıyor ve olayi iyi niyetli bi bakis acisiyla cozmeye calismiyolar. Bu firma benim gibi musterilerden para kazanmiyor mu en nihayetinde?