https://de.pons.com/text-übersetzung bu websitesinden çeviriler yapılacak. Kısaca bana ait websitemde taslak olarak kayıtlı 1000 tane içerik var her gün düzenli farklı sayılarda içerik çekiyorum. Yazmış olduğunuz plugin yada script taslak olarak kayıtlı içerikleri (başlık ve detay) paragraf paragraf çeviri yapacağımız site üzerinden çevirecek. Paragraf paragraf çevirmemizin sebebi ise mesela 3 paragraf bir taslak yazıyı kopyalayıp bu sitede çevirmek istediğimizde çevrilmil sonuç ekranında paragraflar kayboluyor artı+ 2000 küsür karakterin üstünde istekte bulunamıyoruz. Bu ara çevrilmiş metin taslak durumundan yayınlanmış durumuna geçecek.
Özellikle çeviri sitesi script/pluigin'in isteğine yanıt vermeden yani metin çevrilmeden ve tamamı çevrilmiş metin yayınlanmadan bir başka taslak post'a geçip işlem yapmayacak. Açıkcası stabil çalışmasını istiyorum. İlgilecenek yazılımcı arkadaşdan isteğim yazımın en başında verdiğim çeviri sitesinde makaleleri otomatik çevirebileceğini kontrol edip dönüş yaparsa sevinirim.