Ucube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşk değil de A Se Ka olarak okudum

FelixAliCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyunlarla aran varsa bir oyun topluluğu kurup insta olarak kullanabilirsin veya aşk ile alakalı bir sayfa da mantıklı olabilir.
Oyunlarla aram yok ayrıca AŞK sayfası olarak da pek düşünmüyorum. Teşekkürler öneri için..

emrecanondes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsam ask yani ingilizce anlamındaki soru olarak kullanırdım. Gündemden sorular ve paylaşımlar yaparak sizin cevabınız ne olur ? Şuanda twitterda ona bilmediği bir şey söyleyin akımı mevcut bu tarz bir içerik denerdim.
ASK = Soru olarak kullanırsam bu sefer de türkçe içerikle komik görünecek. (sayfanın şuanki gidişatı mesela.) Bir çok kişi ASK'ın anlamını bilmiyordur. Teşekkürler.

yusufmesci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle global bir proje olmalı hocam, sayfanızda neden Türkçe içerik var anlayamadım
Hocam şuan içerik türkçe soru olarak mevcut evet fakat bunu henüz daha fazla ilerletmeden karar alma aşamasındayım. Global bir proje düşünüyorum elbette fakat kolay olmayacağınıda düşünüyorum. Teşekkürler.

Dr.SEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel ve oldukça şık bir kullanıcı ismi, ederi nedir ne değildir bilemem ancak. Aşk sözleri ve aşka dair bir çok bilginin paylaşılabileceği projelik bir sayfa oluşturulabilir.
Teşekkürler. AŞK sözleri ve AŞK adına dair içeriklerin paylaşımların yapılacağı bir sayfa elbet düşünmedim değil fakat nihayetinde ilerleyen zamanlarda reklam alarak bir gelir elde etmek istediğimde mevcut kitleye göre bütçe düşük olur diye düşünüyorum.