Şimdi elit uzman vs. konusunu bilmem bende makale yazıyorum arada. Ama teknik konu isteyen makalelerden daha fazla ücret talep ediyorum. Çünkü teknik konulu makaleler için öncesinde araştırma yapmak gerekiyor.
Seo uyumlu konusuna gelecek olursak ben öncelikle anahtar kelime oranını %2.5 'de tutarım. Daha sonra <h1 gibi başlık sıralamalarına dikkat ederim. Biraz click bait tarzı yazıp okuyucuyu sıkmamaya çalışırım. Anahtar kelimelerin analizini yaparım ve alt ana başlıklarda yeni ve aranma hacmi olan anahtar kelimeler belirler o konulara da değinirim. Makale için link çalışmasını yaparım. Bu arada anahtar kelimede featured snippets varsa makaleyi alan kişiyle konuşurum eğer isterse onu hedefler ona göre yazarım.
Rakip sitelerin anahtar kelimelerdeki makale uzunluklarına ve çalıştıkları diğer anahtar kelimelerede bakarım. Sonrasında kendi cümlelerimle bir makale ortaya çıkarırım. Özgün bir resim tasarlarım.
Seo uyumlu demek bu oluyor bana göre.
Tabi ki bunları 2 TL için yapmam. 2 TL lik makale düm düz yazı olur yazarım gönderirim öyle analizmiş araştırmaymış vs. ugraşmam zaten o makele ancak tanıtım yazısı olur. Onun dışında bir işe yaramaz.