Selam,

Makale yazan arkadaşları görünce aklıma geldi sizlerle istişare yapalım istedim. Satış konularını incelediğimde (standart - uzman - elit vb.) başlıklar altında 3 farklı paket seçeneği sunmaktalar. Standart makalenin 100 kelimesi 2 TL, uzman makalenin 100 kelimesi 3 TL, elit olanın ise 100 kelimesi 5 TL diyelim. Rakamları temsili olarak yazdım örnek teşkil etmesi adına.

Şimdi gel gelelim asıl soruya. Ben mesela elit olandan her bir makale 300 kelime olacak şekilde 10 tane yazdırmak istedim ve işi verdiğim arkadaş her biri 300 kelime olmak koşuluyla 10 tane elit makalemi yazdı ve bana teslim etti. Ben bu her bir makalenin elit mi, standart mı, uzman mı olduğunu nereden anlayacağım? Bu ayrımlar neye göre yapılmakta? Bu makalelerin standartları neler? Nasıl anlıyorsunuz hangisinin daha kaliteli yazıldığını?

Bir diğer sorum ise şu; bu makale yazan arkadaşlar her konuya nasıl hakimler? Tamam bir ekipleri var diyelim ama bu ekip her konuda nasıl uzman bilgi verebilecek kabiliyete sahip? Örnek veriyorum ben ayak mantarı ile ilgili bir yazı yazdırmak istediğimde bunu yazacak olan arkadaş illaki bir yerlerden bununla alakalı daha önce yazılmış makaleleri okuyup kendi cümlelerini kurarak bana servis edecek. Peki bütün makaleler SEO uyumlu mu yazılmakta? Yoksa bu makale sektöründe ne kadar ekmek o kadar köfte misali mi ilerliyor?