kdvmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam tam olarak ayrıntılı nasıl açıklanır bilmiyorum. böyle yazıdan yorumdan öğrenmek yerine çok güzel belgeseller var.onları izlemeniz daha iyi olacaktır. ben şöyle diyim benim bildiğim kadarıyla sizin cüzdan kodunuz gizlidir hiç bir şekilde hiç bir yere bunlar devlette olmak üzere verilmez. yani devlet btcturk ya da diğer hangi borsa varsa çıkar bakalım ahmetin cüzdan konu ne nereye ne kadar göndermiş diyemez. o yüzden hiç bir şekilde izlenemiyor diye tüm dünya bu yöntemi kullanıyor. hatta btc ilk ortaya çıktığında deep webte uyuşturu silah satışı vs için kullanılıyor hiç kimse tarafından izlenemiyor diye. dediğim bir kaç belgesel izlerseniz detaylı anlayacaksınız sanırım netflixte güzel bir belgesel vardı
o belgesellerin adını yazarsan zevkle izlerim hocam..

Bu arada şimdi blockchain'de gelen giden cüzdan yazmıyor mu? Örneğin a cüzdanından b cüzdanına 450 btc gitti diyelim ( zengin adam ) devletin dikkatini çekti ve giden gelen cüzdanın bilgisini aldı blockchain'den ve tr borsalara sordu bu cüzdan sende mi diye? Bu mümkün olmayan bir senaryo mu? blockchain'de cüzdan bilgisi yok mu?

benim bugüne kadar btc ile olan tüm ilişkimi toplasak 1k tl etmez ama ben sırf olayı anlamaya çalışıyorum