Kendime değil, almayı düşünenlere bilgi verdim. Ben bu konuya daha yazmıyordum, durduk yere sen alıntılayıp eksik bilginle bilgiçlik tasladığın için senin deyiminle yazma gerekliliği hasıl olduğundan insanı mecbur bırakıyorsun. Sen alıntıladıkça cevap hakkı doğuruyorsun, yeni lisanslardan vBulletin 3 downloadın kalktığını da bilmiyorsundur sen şimdi; bu yüzden 249 $ üzerinden dolar kuru çevirip örneklendirmen falan normal yani. E dediğim gibi vBulletin hizmeti alarak ya da vBulletin destek forumu açarak bu işlerin bilirkişisi olunmuyor.
Tekrarlıyorum, böyle bir lisans satışı o-la-maz. Alıntılayıp saçmalarsan, yine bozarım. İstersen şikayet konusuna da taşıyabiliriz, moderatörler karar versin? Ne dersin?
100 TL'ye e-posta mı olur diyorsun. O zaman sana 50 TL'ye bi site satayım, sadece hostingi vereyim domain bende kalsın. Soranlara da 50 TL'ye domain mi olur yia diyeyim. Mantığın bu seviyede.
Selametle.
Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim. Mevlana
Bu lisansın satılıp satılamayacagına sen karar veremessın bu 1
bu lisans daha once r10 üzerinde 1 den fazla satıldı talep gördü bu 2
isteyen bu tip riskli lisans alır 100 lira verir isteyen orta seviye risk alır 250-300 lira verir isteyen hiç risk almaz gider 250$ verir sıfır lisans alır. bu3
kimin cevap verip veremeyeciğinede sen karar veremessin bu da 4
umarım anlamıssındır dıcem ama anlamadıgına adım gıbı emınım. LİSANS DAHA ONCE SATILDI DİYORUM SATILAMAZ DİYOSUN. yahu satıldı satıldı mübarek satıldı.