Bizde toptancıyız. İhracat kanallarımız sağlamdı. Hemen hemen tüm arap ülkelerine güzel satışlar yapıyorduk. Bu seneye bomba gibi başladık, çok güzel gidiyorduk. Piyasaya hızlı girdiğimiz içinde çok yüklü stok çektik. Şimdi arap müşterilerimiz hala almak istiyor, biz satmak istiyoruz ama çoğu gümrükler kapalı, ödeme için aracılık eden firmalar kapalı, yurtdışı çalışan kargolar kapalı.
Bu iş öyle devlet bankalarının kredileri 3 ay yasal takipten ertelemesiyle olacak iş değil.
Bu virüs denen illet memleketimize girmeden önce söyledim, hala söylüyorum. Bizim ekonomimiz sokağa çıkma yasağını kaldıracak kadar güçlü bir ekonomi değil.
Milyar dolarlık yatırımı olan dev firmaların batışını izleyeceğiz. #EvdeKal diyen operatörler, bankalar #ParayıDertEtme demeyeceklerdir. Tahsil dönemi geldiğinde göreceğiz onların ... düşüncesini

Valla çok dertliyim burayı müsait buldum yazdım. Okuyanların canını sıktıysam affola.
https://www.youtube.com/watch?v=XLtbjfy18lQ
Aynen kesinlikle doğru . Ben Nisan Mayıs Haziran ayını gözden çıkardım Temmuz ayında toparlanmaya başlasak büyük başarı olarak görürüm . Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun . Yapacak birşey yok