ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2007 - 2009 arası Doğan Medya Gurubunun IK departmanında. 2009'dan beri aynı firmadayım. Şuanki firmam küçük bir firma. 2009 yılından beri web sektöründeyim zaten.

Doğan Medya el değiştirmeden evvel neredeyse tüm yazılım ve editör ekibinin yazılım mühendsliği ya da bilgisayrala alaklı bir bölümle alakası yoktu. Sektörden bir sürü arkadaşım var ciddi firmalarda çalışıyor. Aralarında açıköğretim mezunu olanlar bile var.

Büyük holdingler üniversite diploması isterler ama emin olun söz konusu coder ise adam yeteneklerine bakıyor. Aynı yetenekteki 2 coder için üniversite meunu olan avantajlı bu doğru. Ama diploma bu işte ikinci planda.
2007 yılında çok fazla dikkat edilmiyordu evet. Ancak 2020'de imkansız hatta. yönetici olmak için yükseklisans şart! 5 firmada çalıştım hepside türkiyede ilk 5te idi. Halada çoğu arıyor linkedinde ret ediyorum. Şahsen ben koç mezunuyum. ve çok güçlü firmalardan teklif alıyorum ancak Türkiye düşünmüyorum diye kabul etmiyorum. Naçizane çok yanlış bilgiler vermeyin arkadaşların zamanını ve emekleri boşa gitmesin