kullanıyorum sorun yaşamadım açıkçası ilk bağlandığın da hız sorunu vardı bunu ilettim düzelttik dediler bir düzelmedi tekrar iletmek yerine iptal talebi açtım sorunumu sordular tekrar hız konusunu belirttim düzelttiler o zaman dan beri de sorunsuz kullanıyorum.
Arkadaşını getir kampanyası : 31.03.2020 tarihin de sona eriyor ozamana kadar baş vurmanız lazım sanırım. Davet kodu ister iseniz benim veya başka birinin kodunu kullana bilirsiniz siz ve kodunu kullandığınız kişi 1 ay ücretsiz kullanıyor ilk faturayı zamanın da ödemeniz kaydı ile.
Arkadaşını getir kampanyası için davet kodum ( GWV76EN20GEW )
Aradığınız da hemen iletişim kurla biliyordu ama malum olaylardan dolayı personel sayısı düşmüş ola bilir. Online başvuru yapa bilirsiniz.
Online başvuru linki :
https://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik/
Kurulum 3-5 gün için de tamamlandı bu açıkçası olduğunuz bölge ile alakalı bir durum.
İlk ay 30 gün boyunca iptal ettirir iseniz ücretsiz sitelerin de o şekilde geçiyor yinede detaylı bakın. Faturalandırma sonrası o ayın veya kullandığınız süre kadarını ödersiniz. istediğiniz zaman kapata bilirsiniz zaten bir tahadüt olmadığı için bir cezai işlem parası da olmuyor.
Türknetin kendi alt yapısı var ise 76 tl ye 100 mbskadar hız alırsınız ama alt yapıları yok ise orada normal internet verirlerse 35 mbs e kadar 100 mbs ye çıkartmak için ek bi 10 tl falan daha ödersiniz.