Çok geçmiş olsun kardeşim, öncelikle bu korona illeti çocuklarda çok fazla etkili değil, o yüzden siz kendinizde çok dikkat ediniz ama şüpheli bi durum yoksa, çocuktur nihayetinde olacaktır sanıyorum. doktor yada tıp uzmanı değilim, beimde alerjik bi 3.5 yaşında oğlum var genelde periyodik olarak ateşini ölçerek gülsuyu ile elini ayağını siliniz, üstünü çok kalın örtmeyin, doktorun önerdiği ateş düşürücü şurubu kullanın Allahın izni ile bi kaç güne atlatır. Devamlı olarak ateşini kontrol altında tutmak için gülsuyu uygulayın, markete gitmek istemiyorsanız migros sanal marketden internet den sipariş veriniz.
Öncelikle çok teşekkürler. Corona olduğunu düşünmüyorum yaklaşık 15 gündür çıkmıyoruz dışarıya ekmek lamak haricinde ondada tüm tedbirleri alıp gidip gelip kendimi temizliyorum. Bebeğimiz normaldede 3-4 ay arayla bu hastlığı geçiriyor ve antibiyotik kullanınca düzeliyor. Ateşini bi şekilde düşüyoruz fakat enfeksiyondan korkuyorum ciğerleere inmesi bir sorun oluşturması beni tedirgin ediyor. 1 kere bu antibiyotik işine girince sonu gelmiyor her hastalıkta mutlaka kullanmadan düzelmiyor çocuk o yüzden atlatırmı bilmiyorum.