Merhabalar;
Webmaster forumunda böyle bir konu açmak zorunda kaldığım için özür dilerim. 1 buçuk yaşında bebeğimizde sanıyorum grip, nezle yada enfeksiyon var. Öncelikle 3 gece önce ateşi 38.5 olarak ölçtük ateş düşürücü fitil uyguladık ateşi düştü gün içerinde ateşi bir daha çıkmadı sonraki gece 37,5 olarak ölçtük ve dolven verdik yine ateşi düştü ama öksürük başladı hırıltılı nefes alma başladı nefes almadaki zorluk burnu ve genizleri tıkalı olduğu belliydi ve eczaneden Tonimer, fizyolojik serum ve colpix denilen damladan alıp burnuna uyguladık büyük ölçüde düzeldi nefes alıp vermesi, hırıltısıda kesildi dün gece ateşi çıkmadı ama burun tıkanıklığı devam etti gün içerisinde yine hiç bir belirti yok bu gecede ateşi çıkmadı fakat balgam istifra etti. Emerken ve su içerken farkettikki zor yutkunuyor ve biraz daha balgamı var.
Daha önce doktorumuzun verdiği balgam söktürücüyü kullanmadık kafamıza göre ilaç kullanmayalım diye. Kendi doktorumuz izne çıkmış ve ulaşamıyoruz. Ortalıktaki illetten ötürü hastaneye götüremiyoruz. En son doktorla konuşmamızda 1 hafta önce menenjit aşısı olması gerekiyordu kendisi getirmeyin dedi. Eczaneye bile giderken 40 kere düşünüyoruz hastaneye gitmek bizi çok tedirgin ediyor bu yüzden etrafınızda tanığınız telefonla yardımcı olabilecek güzel bi çocuk doktoru varsa önerebilir misiniz ? Ücretli olur ücretsiz olur farketmez.
Ateş ölçer olarak wewell wtn550r modelini kullanıyoruz temassız bir ürün ne kadar doğru ölçüyor bilmiyoruz. İlaç olarak sadece PELUMM adında üst solunum yolu enfeksiyonları için verilen destekleyici damladan kullandık. Ne gibi bir yol izlemeliyim bilmiyorum sağlık konusunda internetteki bilgilere başvurmak doğrumu bilmiyorum. Umarım yardımcı olabilirsiniz.