biz derdimizi sana anlatamıyoruz sanırım? gercı boyle bir zorunlulugumuz da yok bilgin olmadan konuyu kırlettıgın ıcın acıklama yapma gereği bizde hasıl olmak ta.
1-) bu lısansı ben 0 almadım bende r10 dan bir arkadastan aldım 1 yıl kullandım oda baskasından satın almıs. yanı bu sekılde bu lısans DEFALARCA R10 DA ALICI BULDU!
2-) Suan kı mevcut e-posta ve şifre ile vbulletin panele girip domain bilgisini girip dosyaları download edip sorunsuz bir sekılde kullanılabılır olası bir domain değişikliği durumunda yıne aynı bılgıler ıle vbulletın panelden domain guncellemesı yapılabılır. BUNUN ICIN LISANSIN ONCEKI SAHIPLERINE ULASMANA GEREK YOK!
3-) vBulletin ile ilgili 1 tane konu, mesaj, ticaret reaksiyonunuz yok! Lütfen bilgi ve deneyim sahibi olmadıgınız konularda yorum yapıp İNSANLARI YANLIS yönlendirmeyiniz.
Derdinizi bana anlatma, sadece insanları aldatma.
1) Bu lisansı başkasından aldıysanız mail adresi nasıl sizin, mailiyle siz veremiyorsunuz? Demek ki e-posta değişimi yapılmış, yani gizli soru ve yanıt bilgileri mevcutmuş. Yine demek ki; siz gerekli bilgileri teslim almışsınız ama sonrasında kaybettiğiniz için, maille beraber vermediğiniz için size satan doğrusunu yapmış ama siz yanlış bir şekilde satış yapmışsınız.
2) Members area kısmından site adresi değiştirilebiliyor, download işlemleri gerçekleştirilebiliyor zaten. Burada sorun yok. Ben site adresi değiştirilmez ya da maile erişim gerekir falan demedim. Sorun; herhangi bir şekilde parolalar resetlenirse mailin sahibine ulaşılmak zorunda! Bu olay 2016 yılında hem vBulletin.com hesapları için hem de vBulletin.org forum üyelikleri için oldu.
Tabii sizin bilgi ve deneyiminiz o kadar eskiye uzanmadığından bilmiyor olabilirsiniz. Bilenlere sorarsanız doğrularlar.
3) R10 ticaret puanlarımda vBulletin hizmetinin bulunmuyor olmasıyla vBulletin deneyimi ölçülmez. Tereciye tere satıyorsun ama ben sana hizmet veren değilsin, hizmet alansın demek istemiştim. Birçok kişiden vBulletin hizmeti almışsın dedim yani. Ben burada bunun ticaretini yapmak ya da hizmetini sunmak zorunda mıyım, konusunu açmak zorunda mıyım? Bu nasıl sığ bir yaklaşımdır yahu?
İkinizden başka kime sorarsanız sorun benim gibi düşünecektir. Asıl siz algı yapıyorsunuz. Madem gerekli değilse neden mail adresinin değiştirilebilmesi için gizli soru ve cevabı teslim ediliyor lisans satışlarında, neden e-posta hesabıyla beraber devralınmak isteniyor? Usulsüz satış yapmışsınız, sizden sonrakinin de böyle satmasını olağan karşılıyorsunuz. Sizden iyi bilene de kelime oyunu yapıyorsunuz. Bu durum, bilgisizlikten öte kötü niyet kastıdır.
Benimle bu konu hakkında tartışmaya kalkmayın,
bilginiz yeterli değil. Üst mesajlarımda bazı destek sitelerinden bahsettim. Oralardan eskilere sorarsanız, bizi eskiler tanır.