Etkenblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genelde canım sıkıldığı zaman sahile çıkıyorum ve 5-6 km yürüyorum. Eve geldiğimde yorulmuş oluyorum , duş alıp uyuyorum. Bu aralar dışarı çıkmıyorum tabi bu da yalan oluyor. Şimdi dizi-film-kitap-internetten 101/batak oynayarak zaman geçiriyorum. Ama bunlar da sıkmaya başladı. Sanırım zaman geçsin diye bir blog açıp yazı girmeye başlayacağım. Belki tutar da tr adsense ile düşük meblağlar kazanıp "bu siteyi ingilizce açsaydım şimdi zengindim" diyip pişman olurum.
Ankara deniz gelince bende çıkacağım Blog başlarılar seo hizmeti için yazabilirsin

kpt1n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ssabah aksam r10 günde yüzlerce kere giriyorum
Gündüz iş yetiştirme derdi var yoksa fena

CanOffline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sanırım full aynı yaşıyoruz olacak o kadarın izlemediğim bölümlerini arıyorum bazen birde size şeyi tavsiye ediyim behzat ç nin de videolarını izleyin önce tüm diziyi o kısa videolardan bitirin sonra diziye başlayın ha bide bazen izlediğiniz yemek tariflerini yapın harika sonuçlar çıkıyo ben yapınca kardeş payınında videolarını izleyebilirsiniz birde bir işe konsantre olup hızlı bitirmem gerekirse jagged açıyorum hüzünlene hüzünlene sinirlene sinirlene bi anda bitiriyom birde benim pc laptop tek elle kullanmachallenge yapıyom 3 aydır touch pad kullanıyorum efsane oluyo bi süre sonra işleri tek elle bitirip diğer elle çekirdem çitlemek offf
Ben bunları bir yapayım sağol