Alka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer illa ki python ile yapacağım diyorsanız biraz daha araştırmanız veya bilen birinden yardım almanız gerekiyor. Sadece redditte yayınlanan resimleri alacağım diyorsanız ifttt yi incelemenizi tavsiye ederim. ifttt'de reddit ile ilgili bir çok recipe bulunuyor.
Bu kadar çabuk cevap gelmesine şaşırdım ve sevindim Acelesi yok biraz hobi projesi benimki. Kendimi geliştirmek için uğraşıyorum. Asıl meselem şu: ben telegrama bot yapıp her eklenen fotoğrafı kanala göndermek istiyorum. ifttt dediğiniz gibi mantıklı fakat limitli ve ben birçok subreddit den içerik çektirince limiti aşacak, duracak. Bazı botlar var fakat onlarda limitsiz kullanım için ücret istiyor. Yani kendim yapmak zorundayım

Önce ekşi sözlükten debe listesini ve o listeden seçilen başlığın içeriğini çekmeyi denedim ve çalıştı. Onunla kıyaslayarak bu da kolay olur dedim ama öyle olmayacak gibi

gtopkara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://github.com/RipMeApp/ripme bu örnek olabilir kullanıyorum ben.
hocam bu verilen linki çektirmek için sanırım. Benim istedigim biraz daha farklı, otomasyon gibi.

Teşekkürler. Farklı fikirlere açığım.

taksimcw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wordpress automatic eklentisinde subreddit'lerden türe göre filtreleme ve yayınlama gibi seçenekler var..
isterseniz inceleyin, belki oradan esinlenebilirsiniz.
Hocam o php ye giriyor sanki o kadar bilgim yok mevzuya.