tugaydemirdelen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alınmayan/geç alınan her önlem insan hayatına sebep oluyor. Tamam sokağa çıkma yasağı ilan edilmesin. Güney Kore gibi devlet maske dağıtsın? Devlet dezenfektan dağıtsın? Bunları yapmıyorsa fiyatları düşürsün ve ürünlere ulaşım sağlasın? Firmalara günde 2-3 kez sıcaklık ölçme zorunluluğu getirsin? Buna ekstra olarak dezenfekte etme zorunluluğu getirsin?

Ben çözümü fabrikayı kapatıp yasak ilan etmesinde bulmuyorum, ama halkına yardımcı olan bir devlet büyüğü göremedim...

Geçtiğimiz günlerde Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından hiç birisinde garibanın, işçinin işine yarayacak bir açıklama göremedim? Ben devletime çatır çatır vergi öderken devletim neden bana bu hastalıktan korunmak için gerekli kişisel önlemleri sağlamıyor?

Maske, dezenfektan vb. Ürünlerin %100 çözüm olmadı ortada hasta değilseniz kullanmayın dahi deniyor fahiş fiyatlar sebebiyle denetlemeler getirilerek cezalar kesiliyor reçeteyle maske konusu yapıldı insanlar maske stoğu yapıp sarmasın diye satışlar sınırlandırıldı olay maske değil 80 milyon vatandaşa maske verilince corona bitmiyor evden gerekmedikçe çıkmayın maskeye ihtiyaç kalmasın devletimize ödediğimiz vergilerle şuan binlerce insan karantinaya alınarak sosyal hayattan izole edildi barınma yiyecek ihtiyaçları karşılandı test masrafları karşılandı sağlık personellerinin işlerine devam edilmesi sağlandı gerekli medikal cihazlar alınarak hastane kapasiteleri arttırıldı 3 dakikalık test kitleri sipariş edildi bu kadar muhafelet olmaya gerek yok diğer ülkelere bulaşma yayılma ve ölüm hızı oranları ortada Türkiye de ki durum ortada gönül ister devlet %100 çözüm bulsun 0 kayıpla atlatalım hiç yaşamayalım ama şuan dünyanın en zengin ülkeleri dahi bu durumdan muzdarip Amerika, İtalya, ispanya, Fransa, Çin, İran, Almanya takip edip durumu görebilirsiniz eğer varsa dünya şartlarında daha kesin biz çözüm öneriniz cimere ve sağlık bakanlığına yazarak çok büyük bir fayda sağlayabilirsiniz emin ol biz vatandaşlar olarak minnettar oluruz