sfkbykl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

elements.envato.com üyesi birisiyim bu forumda onlarca insana tema ve eklenti verdim...
Hatta içinizde birçok reklam yapan arkadaşın teması bana ait yapamadıkları düzenlemeleri de ben yaptım
şimdi bende mi w*rez kullanıma teşvik etmiş oluyorum? Kaldı ki w/arez değil... Önce bilgi sahibi olun sonra konusun lütfen..

Sayın moderatör bu arkadaş konuyu açan arkadaşın konusunu baltalamak amacıyla yazmış olduğunu düşünmekteyim.. Konuyu açan arkadaş ile de görüştüm... Bu arkadaşın dediği gibi yasadışı yada w*rez durumu yoktur. Her elements.envato.com üyesinin sahip olduğu hakları kullanmaktadır. Bilgilerinize
Bu mantıkla ben elements.envanto.com üyeliği alıp, bir websitesi açıp tüm içeriğini elements'in bu websitesine kopyalayarak herkese ücretsiz sunayım. Sonuçta parasını verdim. Böyle bir şey mantıklı mı sizce?

Ayrıca konuyu baltalamak istesem zaten moderatöre bildirmem, direk baltalarım. Yapılan şey etik değil bunu belirtmek istedim. Gidişata moderatörler karar versin. Konuya artık yazmayacağım. Fontu büyüterek yazmanızın bir anlamı yok. Çok şükür rahatlıkla okuyabiliyoruz yazıları.

İyi forumlar dilerim.