Arkadaşlar merhaba, ingilizce bir sitem var ve buna pinterest üzerinden az da olsa hit çekmek istiyorum. Hiçbir bilgim yok. Elle yapacağım, uzun sürmesi önemli değil yeter ki bir zaman sonra karşılığını alayım.
Şu an yaptığım tek şey; siteme özgün bir içerik yüklediğimde, içerikteki resimleri elle pinterest hesabımda "create pin" kısmından site linki vererek paylaşıyorum. Sitemdeki her içerikte birden fazla resim olduğu için "create a carousel" seçip paylaşıyorum.
"Add your title" kısmına sitemdeki postun başlığını, ne hakkında kısmına meta açıklamasını ve linke de sitemdeki linki koyuyorum. Her kategori için "board" oluşturdum, o board'a kaydediyorum.

Sorularım şunlar; nasıl adımlar izlemeliyim, resimleri tek tek mi yüklemeliyim böyle devam mı edeyim, hashtag nereye koyuluyor ayrıca koymalı mıyım, nasıl hit arttırabilirim, başkalarının pinlerini "save" yapmanın faydası olur mu, yüklediğim resimlere tıkladığımda resimin yarısı taşıyor gözükmüyor sorun olur mu? vb her türlü konuda yardıma ihtiyacım var. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Sorun güncel.