osawashere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya çok haklısın ,
Ios ile attığımı sürekli söylüyorum, ama bir tek ben yapmıyorum bunu.
Özel script'im var bununla kullanıyorum sorun yok diyenlere de aynı tepkiyi gösteriyor muyunuz cidden merak ediyorum.

Kimseye reklam yapmadım, yapmıyorum da.
kendi özel yazılımını yaptığını söyleyenlere de reklam yapıyorunuz diyecek misiniz Cidden merak ediyorum.

Ne dersiniz ?

Örnek;
benim yazdığım postun bir üstünde de buna benzer bir yorum var, belki ilginizi çeker..
Benim demek istediğim burada açılan konularda son zamanlarda vurkaç yapacak kişiler çoğaldı. Sizi tanımam etmem sizede değil şu an yazdığım. Benimde var onlarca yazilimlarim kullandigim. Bunu bilenler forumda mevcutlar. Ben api ile pinleme sağlıyorum. Ben burada yazılan sorunla alakalı bir sorun yaşamadım şimdilik. Ama gecipte konu API ile çalışanları ilgilendirdiği halde ve bende API ile çalıştığım halde birşey yazmadım. Siz konu hakkında (API) bilginiz olmadığını söylüyor ama arada da mesajı veriyorsunuz. Burada kendi API kütüphanesini oluşturup sorun yasamayanlar mevcut. Onlarda sorun yaşamıyor. Piyasada iki tane API kütüphanesi var ve bunu kullanan eklentiler sorun yaşıyorlar. Geçmiş mesajlarıma bakarsaniz bunu geçen haftalarda belirtmiştim gördüğüm için. Kolay gelsin size.

different34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar SAP kullanarak bağlayabilen var mı? varsa nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz. Teşekkürler

@different34; Şu Konuda hizmet veren arkadaş ( @Mertsunucum; ) bir abime kurulum hizmeti verdi dün teslim etti sitelerini 50 tane.
SAP eklentisini kullanmış. Pinleme yapılıyor görünüyor. Bir sorun kendisine belki hizmet veriyordur. (hizmet veren arkadaşı tanımam)