kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güle güle olsun. Direkt kullanan biri olarak hız limitleri nedir araba kullanımını ne kadar zorlaştırıyor? Bana biraz endişe veriyor o unutup arkayı seyir halinde yokmuş gibi giderim diye. Geri geri gelme manevrası nasıl? Pis su giderinin boşaltılması zahmetli mi? Ruhsata işletmenize gerek var mı bunu? Herhangi bir bakımı var mı?
Aracı kullanırken arkanızda yük takılı olduğu hissini verdiğinden hız yapmanız biraz zor Vallahi ben şahsen çok ama çok keyif alıyorum kullanırken. Tır kullanıyormuş gibi hissediyorum Geri geri gelirken çok rahat bir şekilde kullanıyorum ama tabi bu kişiden kişiye değişir. Manevra kabiliyeti oldukça iyi. Pis su gideri 2 çeşit bunlarda. Ben her ikisini de alırken aktif ettirdim. WC hem içeride depolanan sistemden mevcut hemde dıştan yaptırdım. Karavanda inanın zahmetli hiçbir şey yok aksine her saniyesinden keyif alacağınız bir karavan. 750 kg altı olduğu için ruhsata işlettirmenize gerek yok. Bakım olarak klima bakımı olabilir veya içeride yer alan malzemelerin tadilatı vs.