Rexigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahıs 50 100 liralık birşey arıyor sanırım parası yok dalga geçer gibi mesaj atıyor.
Kaale almamanızı öneririm.
Lütfen uçuk fiyat vermeyiniz.

yazmışız sana sonra gelip 500 lira yazmışsın emekçiye saygım var ama sizin gibilere saygım yok. çünkü hak etmiyorsunuz şaka gibi ya uçmayın demişiz özele jet ile girmişsiniz. hatta s300ile felan o nasıl fiyat .
uçuk demişiz işin yapılacağı zaman belli tahmini işçilik belli gelip burdan utanmadan konuya yorum yapıyorsun.

iş bilmeyen biri olsam ben sana o parayı öderdim mantıklı git 500 tl asgeri ücretin 4de biri sana bot yazıcaksın dedim sahibinden.com u baştan yaz demedik ukala ukala yazıyorsun mizahsen bir dil ile sana abartılı bir fiyat verdiğini yazıyorum. sen ukalalığa devam ediyorsun

burada satır üst satırda bulunan yazıya dikkat etseydiniz yeterdi. kime neye göre uçuk tonla bot yazan insanla çalıştık kaç yıldır türlütürlü insan gördüm ama senin gibisini görmedim konuya yazmayın sizin gibi ticaret yapanlara zaten iş verende kabahat.

Bütçe maksimum 300 TL olarak belirledim.
Param var yada yok bu seni ilgilendirmez. böyle aşağılık bir cümle yok zaten sokağa atılacak param yok. ileri seviyeye taşımıyorum cevabınızı aldınız susunuz bence.