Glodux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Haziranda A1 Ehliyet alacağım, Ehliyet süreci nasıl oluyor, Çok merak ediyorum, Sınavları vs geçersem, Ehliyeti tam ne zaman alabilirim, Ne kadar sürer, CBR 125 R Almayı düşünüyorum başlangıç için.

Tavsiyeler verebilir misiniz, Ehliyet nasıl olacak, Kullanım hakkında vs, Şimdiden çok heycanlıyım, 3 Sene önceye kadar aklımda olmayan motor, Youtube motor videoları sayesinde, Bende bagımlı oldum ve sonunda ehliyetimi alacağım, Çok az kaldı
Yeni nesil ehliyet sınavları nasıl bilmiyorum ama, motor konusunda yardımcı olabilirim. Cbr 125 alabilirsin. Ybr 125 alabilirsin. Tvs apache alabilirsin. İlk motorun olacak, elbet başına bir şey gelecek (inşallah gelmez) o yüzden parçası bol olan, düştüğünde fiyat konusunda seni üzmeyecek bir şey al.
Ayrıca yüksek cc önerenleri de ciddiye alma. Hiç tecrüben yoksa ve vitesli bir motor kullanacaksan 125-150 CC Veya Bajaj Pulsar 200ns(rs) Düşünebilirsin. Bu motorlar hem gitmez hem de üzmez Motor almak kolay, öncelikli olarak ekipmanlarını seçmeye bak çok daha zor olacak emin ol