Vallahi inanmayacaksiniz ama belki aylar oldu cekiyorum bu sorunu. Sirkeden nefret ederdim, kokusuna dayanamazdim bunu soylemem gerekli. Boyle ahim sahim herşeye sirke diyen insanlara gülerdim.

Her turlu doktora gittim. Çok seyden suphelenedim. 3 4 hastane gezip tum tahlilleri yaptirdim. Artik tedirgin olmaya baslamistim. Dediginiz gibi antibiyotikler muhteşem geliyor. 1 hafta max. Kullanim sureci. Hele kimisi o kadar agir dozda vermeye basladiki doktorlarin kaldirmiyordu bunyem.

Ilac kullanimi bitince maximum 2 gun sonra tekrar basliyordu. Birgun hicbir sebep yokken gun icerisinde ayni durum olunca 1 cay bardagi suya 1 kapak sirke doktum karistirdim. Tamamini gargara yaptim. Gunde 1 kez yeterli oluyor. Sadece 1 2 saat sonra inanin etkili oldu. Garip ara sıra yapiyorum. Cok sukur bir sorun yasamiyorum.

Allah korusun belki baska bir durum da olabilir, az cok fikrimizi sunuyoruz burada tecrubeli birer doktor degiliz fikir alisverisi yapiyoruz sadece. Allah'in izniyle şu virus sorunlari gectiginde bence iyi bir doktora gorunmenizde gene iyi olacaktir. En digru bilgiyi genede onlar verir Şimdilik gecici bir cozum olarak tavsiye ederim gargarayi kesinlikle