Merhabalar, aranızda mutlaka tanıyan arkadaşlar olacaktır beni 7 yıldır takipçi sektörü 3 yıldır`da smm sektörü içerisindeyim. Sektörde dolu dolu 7 yılım geçti iyi veya kötü..
Sorun şu ki smm sektöründe bir türlü tutunamadım, sponsor reklamlar google reklamları her şeyi denedim ancak bir türlü müşteri bulamıyorum, üstelik en ucuz sağlayan bir kaç panelden birisiyim.

Şimdi diyeceksiniz olmuyorsa neden zorluyorsun, aktif olarak paket satışı yapıyorum yani smm panel üzerinden değilde üyelik siz sistem paket halinde. Orada çok iyi bir kitlem var allahıma şükür gelirim de iyi. Yani diyorum ki kendimce burada bu kadar güzel iş yapıyorum çok fazla müşterim var neden smm panelde kimseyi toplayamıyorum. Ve büyük anlamda inat etmiş durumdayım en büyük panellerden birisi olana kadar bırakmayacağım.

Yani nerede yanlış yapıyorum 1 haftadır düşünüyorum diğer panellerden farkım yok reklam veriyorum onu veriyorum her şeyi denedim olmuyor olmuyor olmuyor.
Yerimde olsanız ne yapardınız arkadaşlar? İyi gelir ettiğim paket satış sitesine mi ağırlık gösterirdiniz yoksa inat uğruna sürekli zarar ettiren smm sitesine mi devam ederdiniz?

Yorumlarınızı bekliyorum, iyi forumlar