Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar geçtiğimiz günlerde laptobum bozuldu. Forumdan bir abiye gönderdim. Günlerdir sağ olsun uğraşıyor her şeyi yapıyor elinden geldiğince. Şuan sanırım anakart değiştirmek gerekiyor işlemciden dolayı. 2014 çıkışlı laptop ve ben de o zaman almıştım. Aradım servisi 5 yıl parca desteği var artık yok dediler geçen sene bitmiş. Yani artik uretilmiyor. Piyasada ikinci el anakart bulamadım. Sıfırları aliexpress de 1000 küsür tl. Pazartesi üniversite uzaktan eğitimi başlatacak şuan ne yapacagimi bilmiyorum. Biraz içimi dökmek için bu konuyu açtım.

Hp pavilion 15-p009st

Anakart modeli : 766472-501
https://tr.aliexpress.com/item/32815...B&gclsrc=aw.ds

Bakın Fiyatı : 363.87 TL

Semihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tesadüfe bak. Bu hafta bizimde Asus N551JW cihazımızda anakart işlemcisi bozuldu. Yana yakıla yaptıracak bir yer arıyoruzda bulamadık. Sıfırını alalım dedik Asusu aradık 5400TL anakart fiyatı 118TL'de servis ücreti istediler. İkinci elde çıkma bi anakartta bulamadık. Şuan napacağımızı bilmiyoruz resmen sıfır laptop al anakart yerine daha iyi kafasına getirdiler. Sana çözüm bulan olursa zahmet olmazsa bizede bilgi versin. Yok yere gidecek güzelim laptop
Anakart Modelini Yazarmısınız ?