Semihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tesadüfe bak. Bu hafta bizimde Asus N551JW cihazımızda anakart işlemcisi bozuldu. Yana yakıla yaptıracak bir yer arıyoruzda bulamadık. Sıfırını alalım dedik Asusu aradık 5400TL anakart fiyatı 118TL'de servis ücreti istediler. İkinci elde çıkma bi anakartta bulamadık. Şuan napacağımızı bilmiyoruz resmen sıfır laptop al anakart yerine daha iyi kafasına getirdiler. Sana çözüm bulan olursa zahmet olmazsa bizede bilgi versin. Yok yere gidecek güzelim laptop
5500 tl maşallah olsa da yeni laptop alsak. Ben de ssd aldim onu taktım hdd yi dvd yerine taktım. Win10 kurdum ssd ye pc açıldı ama hdd görmedi. Tekrar söktüm kapattım kapatırken pinler çıktı bir kablonun onu geri taktım pc start almadı. Bir parçayı değiştirdik pc start aliyor ama görüntü gelmiyor bu seferde. Bakalim son 1 çareyi deniyoruz eğer o da olmazsa laptobum çöp olacak ve yenisini de alamıyorum kaldım ortada derslerimde var üstelik bilgisayar öğrencisiyim😅

Ment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@residense; abimize sorun hocam ölü gelen laptopu ayağa kaldırıyor
Hocam laptop kendisinde şuan. Son 1 şansımız kaldı galiba onu deneyecek. Sipariş verdim parçanın bekliyoruz