Sn birbayt
Sizin mesleğiniz nedir? Ne işle meşgulsünüz. Bir mahsuru yoksa söyleyebilir misiniz? Yanlış anlamayın sadece merak ettim. Bütün İrlanda, Türkiye vergi mevzuatını bildiğiniz için tanımak istedim sadece.

Yolladığınız linkte google şöyle demiş;
“Vergi konusunda Google tarafından sağlanan hiçbir bilgi, yasal, vergiye ilişkin veya yatırımla ilgili öneri sağlama amaçlı değildir ve bu şekilde yorumlanmamalıdır. Vergi önerileri veya vergi yasalarının size nasıl uygulanacağı konusunda daha teknik bilgiler için lütfen vergi danışmanınızla bağlantı kurun.“
google bile ilkenizdeki muhasebecinize danışın, demiş. Google in dediğini bile yapmıyorsunuz.

sizce google faturalarını siz mi yoksa ben mi daha çok görmüşümdür.

size şöyle bir teklifim var: sizin reklam geliriyle ilgili vergiye kayıtlı bir firmanız varsa, kdv beyan edip etmediğnizi öğrenebilir miyiz? Yada Resmi muhasebeciniz ben oluyum sizin gelir faturalarınızı kdv siz olarak google keselim. Kdv beyannamenizi hizmet ihracı olarak verelim. Kdv beyannamesinin açıllaması olarak da her ay vergi dairesine bu yazdığınız bilgileri içeren bir dilekçe verelim. Söz sizden muhasebe ücreti tahsil etmeyeceğim(ama kdv mi iaterim, çünkü maliye bize tahsilat yapmasanız da kdv beyan edeceksiniz diyor, bu uygulamasını vergi mahkemeleri kabul etti, Danıştay da aynen onadı. Fakat bundan 5-6 yıl önce tam tersi kararlar veriyorlardı).