Hocam asla hiddetlenmeyeceğim fakat sizinde hiddetlenmeden dinlemenizi istiyorum.Siz diyorsunuzki başka brinin reg yapması ve ban yememesi ? O başka birini kasıtlı olarak kollayıp şikayet konusu açmışsınız.Yukarıda ki konu mesajındada yazmışsınız bilerek yazdım sordum diye.Ben size aynı şeyi yapmadım.Öncelikle size mesaj attım dedim "DOMAİN REG YASAK" dedim. Bunun üstüne bir kez daha satış yaptığınızı rastgele gördüm ve konu açtım.Yani kişi ile uğraşmadım aslında siz ısrarla zorla açtırdınız bana o konuyu.YALAN İSE YALAN deyin.Şimdi bu konuyu açıp benim şikayet konumdan da bahsetmişsiniz.Bence tam anlamıyla ADELETLİ bir davranış oldu. Şimdi oturup düşünelim ısrarla domain satmak isteyen biri nasıl ban yemesin ? Siz bu yüzden ve başka sebeplerden ban yediniz ve hakettiniz.Bu konuyu açmanız hiç etik değil.
Konunun tamamını okumamışsın anlaşılan. Konu sadece o konudan ibaret değil. Forumda yaşadığım tüm olayları yazdım. O başka birini nasıl kollamış oluyorum ben anlamadım. Konuyu kirletmeye gerek yok. Eğer forumda domain reg yasaksa ve ben o yasağa uymadıysam ban yerim haketmişimdir. Fakat aynı hizmeti başka biri de verdiyse ve o ban yemediyse bunu sorgularım. Bu konuda o sorgulamalarımın bir bütünü. Dediğim gibi konuyu daha fazla kirletmene gerek yok.