Senin konunun savunmasını yapmıyorum. Şuan konuda sorguladığım olay sizden sonra olan bir olay zaten. Ben ban yedikten birkaç hafta sonra dediğim başka bir kişinin aynı şekilde reg yapması ve ban yememesi. Geleceği göremeyeceğime göre ileride olacak birşeyi şimdiden savunamam öyle değil mi ?
Hocam asla hiddetlenmeyeceğim fakat sizinde hiddetlenmeden dinlemenizi istiyorum.Siz diyorsunuzki başka brinin reg yapması ve ban yememesi ? O başka birini kasıtlı olarak kollayıp şikayet konusu açmışsınız.Yukarıda ki konu mesajındada yazmışsınız bilerek yazdım sordum diye.Ben size aynı şeyi yapmadım.Öncelikle size mesaj attım dedim "DOMAİN REG YASAK" dedim. Bunun üstüne bir kez daha satış yaptığınızı rastgele gördüm ve konu açtım.Yani kişi ile uğraşmadım aslında siz ısrarla zorla açtırdınız bana o konuyu.YALAN İSE YALAN deyin.Şimdi bu konuyu açıp benim şikayet konumdan da bahsetmişsiniz.Bence tam anlamıyla ADELETLİ bir davranış oldu. Şimdi oturup düşünelim ısrarla domain satmak isteyen biri nasıl ban yemesin ? Siz bu yüzden ve başka sebeplerden ban yediniz ve hakettiniz.Bu konuyu açmanız hiç etik değil.