Değilim. Vaka sayılarını da samimi bulmuyorum açıkçası. Ama bence iş işten geçti bu tedbirler çok çok önceden alınmalıydı.

Bizim insanımız gerizekalı kimse kusura bakmasın. Hepimiz ofislerimizi evlerimize taşıdık. Babamızın hayrına, keyfimize yapmadık. Hepimiz kendimizin, ailemizin, arkadaşlarımızın ve toplumun sağlığını düşündüğümüz için bunu yaptık. Bazılarının işine gelmiş olabilir evden çalışmak ama ben iş yeri sahibiyim. Benim hiç işime gelmedi kalktım evime taşıdım işimi. Şimdi bizler böyle yapıyorken, özellikle yaşlıların vurdumduymaz takılması ve hala dışarıda gezmeleri yanlış. Bu aptallıktan, cahillikten, empati yapmamaktan başka bir şey değil.

Devlet sert bir çıkış yapacaktı ve herkesi evinde tutup dağılmayı engelleyecekti. Sokağa çıkma yasağı çok çok önceden gelmeliydi. Neymiş ekonomi darbe yermiş. Arkadaş şu an kaç tane mekan kapalı haberiniz var mı? Türkiye'de 500.000 tane eğlence mekanı varsa şu an neredeyse hepsi kapalı. Sokağa çıkma yasağına da kapalı olacaktı. Ne farkı var ki şu an? Ne değişti anlamıyorum.

Kimse kusura bakmasın ama sıçtık, sıvıyoruz bence şu an. Siyaset yapmak istemiyorum ama iktidarın kitlesi bakanlığı ve iktidarı 1,5 hafta önce patır patır övmeye başladı yok öyle yaptık yok böyle yaptık yok tedbir aldık yok en iyi biziz diye. Arkadaş insan aklıyla dalga geçtiler. Estonya'ya, İran'a, Singapur'a bizden giden vakalar vardı ve bize bulaşmaması mümkün müydü? Şov yapmakla geçirdiler işi ciddiye almadılar.

Elin adamının sırf bu beladan kurtulmak için harcadığı bütçeye bak bizim verdiğimiz bütçeye bak. Ekonomi paketi açıklıyorlar alt esnaf için hiçbir şey yok. Sigortasız kafelerde çalışan insanlar için hiçbir şey yok. Zengini kurtaracağız fakir kalsın yerinde dediler resmen.