Merhaba ben Merve,
Bir adım attım, sizlerden desteklerinizi bekliyorum.
Nedir bu adım?
Instagram üzerinden insanlara gerçekten hediyeler dağıtıp hem onları mutlu etmek istiyorum hemde kendi çapımda ufak tefek neyse artık gelir elde etmek istiyorum.
Attığım bir postta takipçilerimden onlarca destek dm aldım ve attığım postta aynı şekilde onlarca destek yorumları geldi.
Nedir Bu Hesap?
Hesapta tek bir bot hesap yoktur
Hesap: surprizmerve
Akşam canlı yayında olup takipçilerimin ne istediklerini soracağım sizide takip etmeye ve canlı yayına davet ediyorum.
İnsanlara gerçekten hediyeler verip onları mutlu etmem için sizlerin sponsorluğuna ihtiyacım var sizlerden aldığım sponsorluk ücretlerinin büyük kısmı veya tamamı ile hediye alıp çekiliş ile dağıtacağım.
Gerçekten Gönderecek miyim?
Bazı sahte çekiliş hesapları gibi değil gerçekten göndereceğim.
Hediyeleri gerçekten gönderdiğimi kanıtlamak için aldığım hediyeleri canlı yayında gösterip, gönderi yaparken kargoda story paylaşımlarda bulunacağım.

Henüz ilk çekilişim olacağı için burada bir ücret belirlemiyorum. Sizden sponsorluk tekliflerini pm olarak bekliyor olacağım.

Hesap büyük bir çekilişe katılarak kasılmıştır. Katıldığım çekilişte çağrı tanerde çekilişe katıldığı için 20k+ takipçiye ulaştım.
Destek vermenizi umuyorum vaktinizi aldıysam özür dilerim