Selam, Şuan Güçlükle Nefes alabiliyorum ağırlaştı , Karnımda Şişme Var, Sağ Ve Sol Ciğerlerin olduğu bölgelerde Ağrı Var, Mide Bulantısıda Var, Kemik & Eklem Ağrıları bulunmakta. Başın belli bölgelerinde ağrılar var, 1-2 Gün önce hafif öksürük vardı Geçti.

Şimdi Ateş , Öksürük, Bunlar Yok. Ayrıca Vakaların %50 Sinde Ateş Belirtisi Yokmuş!

Az önce Acilden geldim , Acil de Doktor Parmağıma Ufak bir cihaz taktı Normal dedi Sonra bir iğne yazdı birde şurup.

Test Kiti Burada olmadığı için tespit edilemiyor, Sağ ciğer tarafındaki ağrı şiddetini biraz artırdı( Birde Sanki Birşeyler Kımıldıyor gidip geliyor gibi.

Acildeki doktorda dedi kesinlikle hastaneye gelmemeye çalış gerekirse evde sabaha kadar otur ama gelmemeye çalış dedi heryer riskli ya ondan demiştir.

İnternetten belirtilere baktığımda https://www.e-psikiyatri.com/korona-...su-belirtileri

Şu Sitedeki Belirtilerin birkaçı bende Var, Bu Sitede yazılan belirtiler doğrumu, Bendeki belirtilerde Kesin uyuyor mu ?

Acil Birşey Yapmıyor Yaz iğne ilaç yolla Bu kadar , Bende Panik atak hastalığıda var Korkudan uyuyamıyorum şimdi , AMBULANSI ARASAM MI ?

Şimdi Göğüs bölgemde birşeyler oluyor , Hareketlenmeler vs

184 Aradım Onlarda yönlendirme dışında hiçbir bilgiye sahip değiller.

YARINDAN İTİBAREN 81 ŞEHİRDE TEST KITI OLACAĞI BELIRTILDI, HEMEN BUGÜN CUMA GÜNÜ YANI GÜNDÜZ HASTANE GIDIP TEST YAPTIRILABILIR MI ?

NOT; ACILDEKI DOKTORUN DEDIGI GIBI BENIMDE TAVSIYEM KORONA BELIRTILERI DISINDA KESINLIKLE HASTANELERE GITMEYIN !