pertev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuna inanın google hepsini ayarlıyor. Çok gördüm %5 tıklaması var sitenin ama tık başına 0,05 TL vermiş. Örneğin benim siteye şu ana kadar 5,1K ziyaretçi gelmiş 19 tık var. Yani tıklama oranı %0,37. TBM ise 3,37 TL. Eğer 19 tık yerine 70 tık olsaydı matematiğe göre 236 TL kazanılması lazım ancak öyle olmuyor. Bu sefer TBM 0,91 e düşüyor. Yani anlayacağınız ha ali kel, ha kel ali.

Öncelik sitenin sıralamasının önlerde olması olmalı. Aramalarda ilk sayfalarda çıkması olmalı. Hatta google aramaya devamlı suretle sitenizin adını yazarak aratmaları olmalı. Sonrasını google ayarlıyor zaten.
Her türlü Google'ın siteye verdiği değere göre kazanılıyor yani. Anladım, teşekkürler bilgiler için.

EuroMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce benzer bir konunuzu ya da mesajınızı gördüydüm sanırım. O zamanda aynısını düşündüydüm. Bence buradaki sıkıntınız tema kaynaklı. Temanız reklamlar ile içeriğin ayrımını yüksek oranda sağlıyor. Bu da tıklamaları azaltıyor. Tema değişikliği yapmanız gerekli bence. (Sahifa bu konuda başarılı) tema değişikliğinden sonra bağlantı reklamlarını da kullanmanız şart. Bu kategorideki siteler en çok bağlntı reklamlardan kazanç elde ediyor.
Anlıyorum. Sanırım şu an tema değişikliği yapma imkanımız yok. Şu an açıkçası derdim tık sayısından ziyade tbm oluyor. Zamanla çözeceğiz bakalım.