Hadi diyelim salginlar oldu depremler oldu yanginlar oldu.....Cekirge istilasi ayeti oku bare bak oraya yazmisim
Kardeşim.benim ben 30 yaşındayım 20 yaşında askerde öyle sağdan soldan böyle senin gibi ayet okuyan ayet paylaşan kişiler i anlamak anlatmak için baştan sona Kur'an-ı Kerim okumuş biriyim . Herşeyi dine baglaman yanlıştır . Günümüzde siyasetten tut bütün herşeyi dine bağladılar buda dini kötü etkiledi dindarlığı da . Biraz bilimsel olun ya Allah akıl vermiş fikir vermiş imkan vermiş oturup Allah cc öyle demiş böyle demiş demek nedir ya ayet de yazan tufan olacak kısmı . Her dönem dünyanın ilk gününden son gunene kadar olabilecek bir şey zaten .kan her zaman savaş vardir kan her zaman dökülür . Çekirge istilası çekirgeler dönem dönem göç etmekte sürü halinde görünmekte azıcık araştır yahu .bu arada bu bir tartışma değildir sohpettir 🤗 saygı çerçevesinde .
Diyanet çıkıp halk sağlığı için camilere gelmeyin diyor bir çok kişi o diyanetin kendi düşüncesi ben giderim camide namazımı kılarım diyor bu kabul edilebilir mi ? Yani şu dönemde sen kendini korumazsan bana tehtit olusturursun . Oyuzden bencil değil toplumsal hareket edelim dindar şekilde değil.bilimsel.bir şekilde bilim adamlarını dinleyelim lütfen
böyle şeyler ile dini kötü etkiliyorsunuz. Neden mi biliyorsunuz mayalar en gelişmiş medeniyetler den biriydi kitaplarında 2000 yılına dair kıyamet senaryoları yazmaktaydi herkes 2000 de yaşananları biliyor onlarca şey söylendi ne oldu hiç birşey peki sonuç mayalara olan inanç güven ve herşey yalan çıktı insanlar inancını yitirdi simdi bu kıyamet habercisi o kıyamet habercisi diyerek insanlara ilerde ne oldu ha kopmadi kıyamet vs vs cevap hakkı vermiş olursunuz .oyuzden bu tarz paylaşımlar hoş olmaz.. hepimiz muslumaniz böyle bir ülkede yaşıyoruz. Ama şuan bilimsel. veriler ile ilerlemek gerekiyor birde dini alet ederseniz buna al başına bela hergun haberlerde birde onlarca malzeme olmuş olacak .